Hage

Snøfult!!

Til barnas store glede!! :)Til mors store fortvilelse ;)Den STORE krisen er at det er flere minus ute. Snømann-materialet er meget dårlig..

Se hvor heldige vi er!

Krypeplene er kjempegode i år. Søte og saftige.Det ble veldig mange epler i år! :)Har dere frukt i hagen?

Minnecollage ~ I will miss you ~

Ehh.. Syns høsten er en forferdelig årstid. Det er da alle blomstrene dør.Gleder meg til april!! Da er det på tide å hive de siste snørestene på veien, så blomstrene får spire fritt!

Rød som en tomat

Forandringene skjer fort nå om dagen!Trangt om plassen..og flere tomater blir det, helt oppe i taket på drivhusetAgurkene begynner å bli "store"

Stor fargeforskjell etter KUN 2dager med sol!!

Det har ikke vært sol i dag, så noe sol fikk ikke denne skrotten i dag. Men i går var en nydelig varm solrik dag. Da kom fargen fort også! På kun 2 dager skiftet den farge :)Det begynner å bli tran...

Største agurkene jeg har sett!!!

Se hvor store og deilige de er. Det er de største agurkene jeg har sett!Gleder meg til å sette tennene i disse svære godsakene!Til opplysning, så er bildene er tatt med mikrofunksjon :)

Hårete baller -bilde

De ser ikke så fine ut nå, så sprengte og hårete som de er..Men så sprekker de..ut kommer disse oransje nydelige blomstene. Jeg tror det er en form for valmuer.. Noen som vet navnet på disse?
hits