Har konvertert..

Nå begynner det å bli noen måneder siden jeg konverterte. Jeg stoppet å spise matvarer med gjær i, ikke poteter, pasta, ris og kuttet ut kjøtt (men litt kjøtt må man ha).

Jeg spiser nå kun grønnsaksmiddag eller fisk med grønnsaker.
Men i dag tok jeg helt av og spiste svinekjøtt med grønnsaker. Kjenner magen er litt i ulage og angrer tvert. Det er så mye jeg må holde meg unna, kaffe er også neinei nå.. :/

Hverdagen er mye bedre etter jeg la om kosten, men det er så mye å holde seg unna at det er lett å falle for fristelsen. Da blir hele dagen ødelagt..

Må du holde deg unna mye mat?
Noen mattips til meg?

8 kommentarer

Mariann Sæther Tokle

07.08.2013 kl.19:47

Ja, jeg har mye jeg skal passe meg for. Ikke sukker, ikke kunstig søtning, det er det viktigste. Jeg skal og spise ofte. Jeg ble stresset av hele opplegget en stund for jeg gikk med konstant dårlig samvittighet fordi jeg ikke fikk det til. Til slutt fant jeg ut at av og til må jeg skeie ut, hvis ikke greier jeg det ikke. Nå er jeg flink, men skeier ut med god samvittighet innimellom, og da klarer jeg fint å leve med det:)

Linn Jeanette

07.08.2013 kl.20:12

Mariann Sæther Tokle: ja, man kan fort bli frustrert av det hele. Jeg kan ikke skeie ut for da blir dagen ødelagt og i værste fall dagen derpå også. Det er ikke så lurt når jeg er så mye alene med barna. Jeg må nok kutte ut meierioridukter også og da begynner maten å bli veldig ensformig. Lurer fælt på om det er slik jeg må leve nå, resten av livet..

imlm

07.08.2013 kl.20:21

Pannekaker uten melk er utrolig godt, vet ikke om det er en av tingene du må holde deg unna

Mariann Sæther Tokle

07.08.2013 kl.21:07

Ja, det er derfor jeg fant ut at jeg fikk heller ødelegge litt så jeg kunne fungere resten istedenfor at jeg gav opp alt, men alle må få gjøre det på sin måte, så du finner nok ut av det etterhvert:)

Linn Jeanette

07.08.2013 kl.21:51

Mariann Sæther Tokle: Skulle ønske jeg kunne gjøre det slik og, men når jeg har ansvar for to små barn blir det bare egoistisk av meg å ødelegge en dag eller to. De blir jo direkte berørt av det de også. Håper dette er noe jeg blir kvitt etterhvert, har jo aldri reagert på mat før det plutselig kom for fem år siden.. :)

Mariann Sæther Tokle

07.08.2013 kl.22:21

Nei, du må jo gjøre det sånn som passer for deg, men Frode er vel hjemme av og til, så du kan få slappe av litt ihvertfall, om du nå ikke skeier så mye ut.

Linn Jeanette

07.08.2013 kl.22:34

Mariann Sæther Tokle: Slappe av greier jeg jo selv om Frode ikke er hjemme.. Det jeg mener er at jeg ikke ser vitsen med at jeg skal skeie ut når jeg veit det ødelegger både for meg og min familie. :)

Mariann Sæther Tokle

07.08.2013 kl.22:56

Nei, dette bestemmer du selv, var bare et lite forsøk på å trøste og skrive min erfaring. Men hver og en må finne sin måte å gjøre det på. Lykke til:)

Skriv en ny kommentar

hits